• sidebanner

Er det nødvendig for en tredemølle å ha stigningsjustering?

Skråningsjustering er en funksjonell konfigurasjon av en tredemølle, også kjent som en lift-tredemølle.Ikke alle modeller er utstyrt med det.Skråningsjustering er også delt inn i manuell stigningsjustering og elektrisk justering. For å redusere brukerkostnadene utelater noen tredemøller stigningsjusteringsfunksjonen, og dermed forbedrer kostnadsytelsen.

1.Hva er fordelene med skråningsjustering?

Hellingen på en tredemølle er en måte å øke treningsintensiteten på.Sammenlignet med en ikke-vinklet tredemølle, kan en tredemølle med skråningsjustering forbedre effekten av aerob trening betraktelig. Gjør at du kan konsumere flere kalorier og oppnå bedre resultater for hjerte- og lungetrening i samme tidsrom. Den simulerer brukerens prosess med å bestige et fjell eller gå oppover.Du kan for eksempel velge å øke stigningen på tredemøllen for å øke treningseffekten uten å øke hastigheten. Hvis hjerte- og lungefunksjonen din ikke er særlig god og du ikke tåler trening med høy hastighet og høy intensitet, er stigningen en god hjelper .

2.Hvor praktisk er skråningsjustering?

I faktisk bruk har skråningsjustering definitivt sin rolle, og det vil være mer praktisk for profesjonelle løpebrukere. For folk som ikke er profesjonelle treningseksperter, kan det være mer praktisk å løpe i en halvtime.

TREDEMØLLMASKIN

3.Hvor mye bør vinkelen justeres?

Under normale omstendigheter er stigningen på tredemøllen justerbar i flere nivåer innenfor området 0-12 %, og noen importerte merker kan til og med nå 25 %. Overdreven stigningsjustering brukes vanligvis sjelden. Brukere kan velge stigningen i henhold til deres egen. behov.

Når helningen på tredemøllen er 0, tilsvarer det å løpe på flatt underlag.Selvfølgelig kan hastigheten justeres i henhold til dine behov. Under normale omstendigheter, for å komme nærmere følelsen av ekte veiløp, vil noen venner justere stigningen med 1 til 2%.Dette kan simulere det faktum at det ikke er 100 % jevn veibane under veiløping, og løpefølelsen vil være mer realistisk. I tillegg, når du øker stigningen på tredemøllen, må hastigheten reduseres, ellers trykket på knærne vil være betydelig.

Tredemøller med innebygde bakker kan bedre koordinere med tredemøllebaner, forbedre fettforbrenningseffektiviteten, hjelpe deg med å opprettholde en løpestilling som ligner på landeveisløping, og kan simulere fjellklatring. Noen profesjonelle tredemølleeksperter vil også justere stigningen til 1 %-2 % hver gang de løper, fordi dette kan simulere vindmotstanden ved utendørs løping og gjøre innendørs løping nærmere veiløping. Det anbefales imidlertid ikke for nybegynnere å øke bakken.Etter å ha fått litt erfaring, kan vanskelighetsgraden økes på passende måte.


Innleggstid: Nov-03-2023