• sidebanner

Hvordan trene hjemme for tenåringer, voksne og gamle

Hvordan trener barn og unge hjemme?

Barn og ungdom er livlige og aktive, og bør trene hjemme i samsvar med prinsippene om sikkerhet, vitenskap, måtehold og variasjon.Treningsmengden bør være moderat, hovedsakelig ved middels og lav intensitet, og kroppen bør svette lett.Etter trening, vær oppmerksom på å holde varmen og hvile.

tredemølleutstyr

Det anbefales å gjøre 15-20 minutter hjemmetrening om morgenen, ettermiddagen og kvelden for å forhindre den kraftige økningen i fedme og nærsynthet etter at du har kommet tilbake til skolen.Tenåringer kan legge til fart/styrke osv.

Hvordan trener voksne hjemme?

Voksne som har god fysisk form og vanligvis har gode treningsvaner kan utføre høyintensiv intervalltrening, som kan forbedre hjerte- og lungefunksjonen og grunnleggende styrke, og oppnå gode treningsresultater på kort tid.Du kan for eksempel løpe på plass, armhevinger, hoppe og hoppe osv., hver bevegelse 10-15 ganger, i to til fire sett.

treningsutstyr

Merk: Intensiteten på trening hjemme må være passende.Er intensiteten for lav er det ingen treningseffekt, men langvarig høyintensiv trening vil føre til fysisk dysfunksjon og nedsatt immunforsvar.


Innleggstid: 25. september 2023